Eirik Nilssen 

Daglig leder – Dyreklinikkene AS 

Eirik ble i likhet med fire av de andre gründerne av Dyreklinikkene AS utdannet fra Norges Veterinærhøgskole i 2005. Han har vært daglig leder siden vi åpnet første klinikk i 2006 og er i dag daglig leder, vaktmester, budbilsjåfør og IT-ansvarlig for Dyreklinikkene AS. Eirik jobbet klinisk fram til 2010 og da med hovedvekt på kaniner, gnagere, poliklinikk og ultralyd. Han hjelper fremdeles de forskjellige klinikkene våre ved særlig krevende ultralydundersøkelser.

 

Hilde Andgard

Personalsjef – Dyreklinikkene AS

Hilde ble utdannet veterinær ved Norges Veterinærhøyskole i 2005, og var med å starte opp Lillestrøm Dyreklinikk året etter. Hun jobbet som klinikkveterinær på Lillestrøm frem til 2012, med hovedvekt på kanin og gnager. Hilde har vært en pådriver for at våre klinikker satser sterkt på også denne pasientgruppen.

Fra 2012 har hun jobbet i administrasjonen, og er i dag personalansvarlig for alle klinikkene, i tillegg til at hun jobber en del med økonomi og regnskap.

 

 

Magnus Pettersen

Markedssjef – Dyreklinikkene AS

Magnus Pettersen er utdannet innen IT og har bakgrunn fra mediebyrå som spesialist på søkemotormarkedsføring. Han har lang erfaring som markedssjef, blant annet som markedssjef for CMC Markets i Skandinavia. Magnus har jobbet i Dyreklinikkene siden november 2016 og er opptatt av å skape gode brukeropplevelser på web. Han er ansvarlig for kjedens markedsføring og digitale tilstedeværelse på ulike plattformer. 

 

 

Kjetil Ueland

Daglig leder – Stabekk Dyreklinikk

Kjetil Ueland ble uteksaminert fra Norges Veterinærhøyskole i 1982. Fra 1985 og til 2015 drev han egen dyreklinikk (Doktor Dyregod). Han har en doktorgrad i virussykdommer hos hund og katt fra Veterinærinstituttet (1991) og ble spesialist i sykdommer hos hund og katt i 1997. Kjetil er sensor i kirurgi ved NMBU Veterinærhøyskolen. Kjetil har fullført en modulbasert videreutdanning gjennom  European School of Postgraduate Veterinary Studies, og har nå en internasjonalt akkreditert sertifisering i kirurgi på hund og katt, CertSAS(Certificate in Small Animal Surgery). Kjetil har spesialinteresse for tannsykdommer hos hund katt og kanin. Han utfører rotfylling, regulering av tenner og all annen tannbehandling. Kjetil startet Stabekk Dyreklinikk 1 februar 2016.

 

 

Anja Halvorsen Ihle

Daglig leder – Storo Dyreklinikk

Anja ble uteksaminert fra Norges veterinærhøgskole i 2007, og har siden da jobbet med smådyr. Hun har jobbet på Storo Dyreklinikk siden oppstarten i 2012.

Anja jobber mye med tenner og tannbehandling, men trives også godt i poliklinikken. Anja har i tillegg spesiellinteresse interesse for og kompetanse innen kaniner, gnagere og ilder.

 

 

Elin Tønsager Grøntvedt

Daglig leder – Løren Dyreklinikk

Elin ble uteksaminert fra Norges Veterinærhøgskole i 2009, og har etter endt utdanning jobbet ved flere smådyrklinikker på Østlandet, hovedsakelig med hund og katt.

Elin har vært veterinær for Dyreklinikkene AS siden 2015, og har jobbet på Løren dyreklinikk siden klinikken startet opp i 2016. Elin trives godt med både små og store utfordringer som dukker opp i klinikkhverdagen.

 

 

Tonje Haug

Daglig leder – Ryen Dyreklinikk

Tonje ble uteksaminert fra Norges veterinærhøgskole i 2006, og har siden da jobbet med smådyr. Hun har jobbet på Ryen Dyreklinikk som daglig leder siden oppstarten i 2012.

Hennes hovedinteresser innen veterinærfaget er tannbehandling og kirurgi. Tonje har i tillegg spesiell interesse og kompetanse innen kaniner, gnagere, ilder og fugl.

 

 

Hanne Beate Karlsen

Daglig leder – Kalbakken Dyreklinikk

Hanne ble utdannet veterinær i 2011 og har siden da jobbet med smådyr, spesielt hund og katt. Hun har jobbet på Kalbakken Dyreklinikk fra klinikken åpnet i 2014 og du møter henne daglig i poliklinikk.

Hanne brenner spesielt for hud og indremedisin og holder på med videreutdanning innen begge felt via ESAVS (European School of Advanced Veterinary Medicine). 

 

 

Rune Næverdal

Daglig leder – Skedsmo Dyreklinikk

Rune Næverdal ble uteksaminert fra Norges Veterinærhøyskole i 2008. Hovedinteresse har hele tiden vært kirurgi og Rune er den som tar seg av ortopediske og ryggkirurgiske inngrep ved klinikken. 

Ønsket om en formell tittel gjorde at Rune har fullført en modulbasert videreutdanning gjennom  European School of Postgraduate Veterinary Studies. I 2013 bestod han eksamen og har nå en internasjonalt akkreditert sertifisering i kirurgi på hund og katt, CertSAS(Certificate in Small Animal Surgery).

 

 

Lars Moen

Daglig leder – Romerike Hesteklinikk AS

Lars ble utdannet fra The Royal Veterinary College, University of London i 1994. Etter 5 år på Jessheim Dyreklinikk med hestepraksis etter endt utdannelse startet han på Bjerke Dyrehospital og jobbet der frem til desember 2015. 

Lars har nå opparbeidet seg 22 års erfaring med hestepraksis. Lars sine hovedinteresser innen hestepraksis er kirurgi, halthetsundersøkelser og bildediagnostikk. Innen kirurgi har han lang erfaring med de fleste inngrep som utføres på hest – bl.a. artroskopi, laparoskopi, laser-kirurgi osv. Han tok videreutdannelse innen bløtvevs kirurgi i England og er spesialist i hestesykdommer.

 

 

Knut Arne Næverdal

Daglig leder – Ullensaker Dyreklinikk

Knut Arne ble utdannet ved Norges Veterinærhøgskole og uteksaminert 1976. Godkjent smådyrspesialist i 1988 som en av de 8 første i Norge. Knut Arne har 40 års erfaring som veterinær med bred veterinærfaglig kompetanse med spesialfelt innen sykdommer hos hund og katt. Han har også flere etterutdanningskurs på lidelser hos fugl og gnagere og lang erfaring med behandling av eksotiske dyr 

 

Hovedkontor

 • Daglig leder – Eirik Nilssen
 • Personalsjef – Hilde Andgard
 • Markedssjef – Magnus Pettersen

 

Klinikkledere

 • Kjetil Ueland – Stabekk 
 • Anja Halvorsen Ihle – Storo
 • Elin T. Grøntvedt – Løren
 • Tonje Haug – Ryen
 • Hanne Beate Karlsen – Kalbakken
 • Eirik Nilssen – Lillestrøm
 • Rune Næverdal – Skedsmo
 • Lars Moen – Romerike Hesteklinikk
 • Knut Arne Næverdal – Ullensaker