Historien vår starter på Norges Veterinærhøgskole der vi, seks studievenner, bestemmer oss for å starte klinikk sammen etter endt studium i 2005. Vårt ønske er å skape en hyggelig arbeidsplass og tilby veterinærtjenester av høy kvalitet i nærmiljøet.
 

I 2005 var veterinærbransjen segregert med en rekke små klinikker med få ansatte som gjorde “litt av alt” innen veterinærfaget. 

Vår idé og filosofi er at behandlingskvaliteten blir betydelig bedre ved å la ansatte spesialisere seg på et fagområde i henhold til sine interesser. 

- Skal du bli en dyktig kirurg må du operere mye og ikke bruke tid på så mye annet.

For å få til dette, bestemte vi oss for å bygge opp et solid fagmiljø, der alle klinikkene våre samarbeider og henviser pasienter til spesialister innen det aktuelle fagområdet. 

 

Helnorsk tilbud 

Dyreklinikkene AS er i dag en ledende tilbyder av veterinærtjenester, og driver 8 smådyrklinikker og én hesteklinikk i Oslo og Akershus. Vi er stolte av å være et helnorsk tilbud i en bransje som de siste årene i utstrakt grad har blitt overtatt av utenlandske oppkjøpsfond. Vi teller i dag over 100 ansatte som til sammen behandler over 50.000 pasienter årlig.


Vårt gode arbeidsmiljø, muligheter for faglig utvikling og spennende arbeidsoppgaver gjør at det er svært få ansatte som slutter hos oss. Du møter derfor igjen de samme ansiktene på klinikkene år etter år.

 

Tro mot egen visjon

Alle gründerne jobber fortsatt i bedriften 11 år etter starten, og det har medført en stabil ledergruppe der alle er veterinærer og tro mot selskapets visjon; “vi styres av faglig ambisjon og fornøyde kunder heller enn økonomisk profitt”. Alt overskudd holdes i bedriften og brukes til å gi et bedre tilbud til våre kunder både ved å investere i våre ansatte, i nytt moderne utstyr og i moderne lokaler.

 

År for år

Vi åpnet vår første klinikk i 1985. I 2017 er vi totalt 9 klinikker og over 80 ansatte.
Her er en oversikt over historien vår, år for år. 

 

En liten oversikt

  • Behandler over 50.000 pasienter årlig
  • Vi har over 100 dedikerte medarbeidere 
  • Selskapet består av 10 dyreklinikker i Oslo, Akershus og Østfold
  • Bygget opp et stort fagmiljø, med spesialister innen en rekke fagfelt
  • Har bransjens mest moderne klinikker, med det siste innen diagnostisk utstyr