Personvernerklæring 

Denne personvernerklæringen forteller hvordan Dyreklinikkene AS samler inn og bruker personopplysninger. Personvernerklæringen er oppdatert 09.07.2018

Vi er opptatt av å ivareta ditt personvern. Dine personopplysninger skal være trygge hos oss uavhengig av hvilken plattform du deler dem på. All behandling av personopplysninger skjer i samsvar med norsk lov.

Personopplysninger er informasjon som kan knyttes til en person, for eksempel navn, telefonnummer, e-postadresse, IP-adresse.

1. Om den behandlingsansvarlige

Behandlingsansvarlig, representert ved daglig leder, er den som er ansvarlig for behandlingen av personopplysninger på dyreklinikkene.com.

Kontaktopplysninger til den behandlingsansvarlige:

Dyreklinikkene AS 
Strømsveien 163
1466 Strømsveien 

Org.nr: NO 916 720 823 MVA

Formålet med å samle inn personopplysninger

Dyreklinikkene AS samler personopplysninger ved følgende anledninger:

  • Bekreftelse av ordre
  • Registrering av kunde
  • Påmelding for nyhetsbrev
  • Innsending av prisforspørsel
  • Påmelding for arrangementer

Formålet med innsamlingen er å kunne levere de bestillte tjenestene, samt ved redgistrering av nyhetsbrev kunne levere relevante nyheter og markedsføring til de registrerte.

Hvilke opplysninger samles inn

Informasjon vi samler inn kan være fornavn, etternavn, e-post, telefonnummer, ip-adresse. Dyreklinikkene AS bruker også cookies på sine nettsider. Les mer om dette lenger nede i personvernerklæringen.

Hvordan vi bruker opplysningene vi har lagret om deg

  • Levere tjenestene du forventer av oss: Ordre, prisforespørsler o.l.
  • Spare deg for tid og arbeid ved å gi deg en raskere handleopplevelse når du er innlogget hos oss.
  • Målrettet innhold og reklame, og måle effekten.
  • Forhindre uønsket eller kriminell aktivitet. Det er veldig viktig for oss å sikre at dyreklinikkene.com er en trygg nettløsning. Derfor gjør vi hva vi kan for å forhindre uønsket eller kriminell aktivitet. Vi bruker flere typer data for å gjenkjenne regelbrudd og svindelforsøk, blant annet IP-adresser og informasjonskapsler.

Hvem behandler dine opplysninger

Det er flere selskaper som bidrar med å behandle personopplysninger. Etter personopplysningsloven er slike selskaper databehandlere og behandler opplysninger i henhold til databehandleravtaler med.

Følgende selskap er sentrale når dine opplysninger behandles:

  • Google – anonymiserte og aggregerte bruksopplysninger for bruk av våre digitale tjenester. Mottar ikke helseopplysninger eller personsensitive opplysninger.
  • Facebook – anonymiserte og aggregerte bruksopplysninger for bruk av våre digitale tjenester i forbindelse med annonsering. Mottar ikke helseopplysninger eller personsensitive opplysninger.
  • Apility – for drift av nettsider og underliggende datasystemer

Informasjonskapsler (cookies)

Ved å bruke nettsidene våre samtykker du i å få informasjonskapsler lagret i nettleseren din. Du kan avstå fra å samtykke til lagring av informasjonskapsler, men det kan føre til at nettsidene ikke fungerer som normalt.

Informasjonskapslene blir ikke knyttet til deg som enkeltperson. En IP-adresse er definert som personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Dyreklinikkene AS benytter Google Analytics sin funksjon for å anonymisere IP-adressen før informasjonen blir lagret. Derfor kan ikke den lagrede IP-adressen bli brukt for å identifisere en enkelt bruker.

dyreklinikkene.com lagrer følgende informasjonskapsler i nettleseren din:

Navn Leverandør Formål Utløpstid
PHPSESSID www.dyreklinikkene.com Inneholder en unik nøkkel som webserver bruker for å kunne lagre forskjellige “states” mot brukeren, samt å kunne knytte interne lagrede data mot brukeren ved innlogging, skjemaer etc. Sesjon
_ga .dyreklinikkene.com Inneholder en unik nøkkel som benyttes til å generere statistikk for hvordan brukeren benytter seg av nettstedet. To år
_gid .dyreklinikkene.com Inneholder en unik nøkkel som benyttes til å generere statistikk for hvordan brukeren benytter seg av nettstedet. 24 timer
ajs_user_id .dyreklinikkene.com   Ett år
ajs_group_id .dyreklinikkene.com   Ett år
ajs_anonymous_id .dyreklinikkene.com   Ett år
_hp2_ses_props.XXXXXXXXX .dyreklinikkene.com   30 minutter
_hp2_id.XXXXXXXXX .dyreklinikkene.com   To år

Listen over informasjonskapsler oppdateres årlig og ble sist oppdatert 09.07.2018.

Webanalyse

Vi samler uidentifiserbare opplysninger om besøkende på dyreklinikkene.com for å utarbeide statistikk, slik at vi kan lage et brukervennlig nettsted. Vi kan ikke spore opplysningene dine tilbake til den enkelte bruker. Alle data blir anonymiserte og slått sammen, og blir ikke individuelt behandlet. Om du ikke ønsker å bidra til statistikken, kan du reservere deg mot dette hos google:

https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Google analytics

Dyreklinikkene AS bruker statistikkverktøyet google analytics. Verktøyet bruker cookies for å analysere hvordan våre brukere benytter seg av nettsidene våre. Dataene som blir generert av cookien, inkludert IP-adressen din, blir sendt til Google og lagret på servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Google sine retningslinjer for personvern. Informasjonen om trafikk på våre nettsider lagres i Google Analytics i 56 måneder. 

Den registrertes rettigheter

Innsyn
Du har rett til å få informasjon om hvilke personopplysninger vi behandler og hvordan vi behandler dem. Du kan til enhver tid kreve innsyn i de opplysninger Dyreklinikkene AS lagrer om deg. 

Retting og sletting
Dyreklinikkene AS sletter personopplysninger når de ikke lenger er nødvendige for å oppfylle det formålet de ble innhentet for. Det betyr at så lenge du benytter noen av våre tjenester, lagrer vi nødvendige opplysninger om deg. 

Rett til dataportabilitet
Den registrerte har rett til å få kopier av personopplysningene de har gitt Dyreklinikkene AS som behandlingsansvarlig, i et strukturert, alminnelig anvendt og maskinleselig format.

Dersom du ikke er fornøyd med måten vi behandler personopplysninger eller mener at vi bryter personvernregelverket, har du rett til å klage til Datatilsynet. Du finner mer informasjon om hvordan du skal gå frem for å klage på www.datatilsynet.no.